WTCR - Yvan Muller bejelentésre készül
Yvan Muller bejelentésre készül

Yvan Muller bejelentésre készül

LantiLanti
2013/10/17 15:04

Muller_arc_magyaraz

A négyszeres túraautó világbajnok Yvan Muller elővette titokzatos arcát, amikor az Autohebdo magazinnak elárult, hamarosan bejelentést készül tenni a jövőjével kapcsolatban. Azt már tudjuk, hogy a francia a következő két évben a Citroën gyári csapatát erősíti majd a WTCC-ben, de ezek szerint még maradt ez-az a tarsolyban.

Az ominózus bejelentésre október 27-éig kell várnunk, akkor rendezik ugyanis a francia GT bajnokság, a GT Tour utolsó állomását, ahol többek között Sebastien Loeb is rajthoz áll saját csapatában és egy GT3-as McLaren volánja mögött. A kilencszeres ralivilágbajnok a Pikes Peak-en rekordig repített Peugeot 208 T16-ot is bemutatja, úgyhogy Franciaország autósportot szerető közönsége biztosan a Paul Ricardra figyel majd.

Ezt a figyelmet akarja kihasználni Muller, aki a helyszínen tartott sajtótájékoztatón számol be arról, amiről most még senki sem tud.

"A 2013-as egy különleges év volt számomra, megszereztem a negyedik világbajnoki címem, pedig nem volt könnyű a szezon előtti időszak. Ám végül minden jól alakult, és az RML-el közösen megcsináltuk. Mindez lehetőséget adott számomra, hogy új dolgokat tapasztaljak meg" - idézi Mullert az Autohebdo.

"Ezért szeretnék egy bejelentést tenni a Paul Ricardon, egy bejelentést, ami az én jövőmmel kapcsolatos."

A hangulatkeltés már megy ezerrel, október 27-én mi is figyelünk majd a Paul Ricardra.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások