WTCR - Videó Lopez újabb citroenes tesztjéről
Videó Lopez újabb citroenes tesztjéről

Videó Lopez újabb citroenes tesztjéről

LantiLanti
2013/11/08 18:15

Lopez_citroen_monza

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Wiechers BMW-vel idén Argentínában futamot nyerő José María Lopez újabb lehetőséget kap a Citroentől, és a valenciai két nap után ismét tesztelheti a jövő évi szabályok szerint épített C-Elysée S2000-el.

A tesztre csütörtökön került sor, és bár azt előzetesen nem árulták el, mely pályára esett választás, végül kiderült, hogy a WTCC által rendszeresen meglátogatott Monzában ült autóba a Renault F1 korább tartalékpilótája.

A Citroen igyekezett titokban tartani a tesztet (ahogy korábban is), ám mindig akad egy pálya közelében élő, vagy csak éppen arra járó autósport rajongó, aki kiszúrja, hogy valami érdekes történik a pályán. A HD kamerákkal felszerelt telefonok világában pedig már nem jelent problémát meg is örökíteni a látottakat. (Bár ez a videó túl profinak tűnik.)

Információink szerint ezúttal csak egy napig tartott a teszt (korábban Valenciában négy napon keresztül dolgozott a csapat), és kizárólag az argentin versenyző vezette az autót.

A Citroen csak az év végén kívánja nyilvánosságra hozni, ki lesz Sebastien Loeb és Yvan Muller csapattársa a harmadik C-Elyseé-ben, ám egyelőre toronymagasan Lopez tűnik a legesélyesebb befutónak, mind szakmai, mind marketing szempontból.

Hozzászólások