WTCR - WTCC program - Termas
WTCC program - Termas
Fotó: WTCC Media

WTCC program - Termas

LantiLanti
2014/07/27 12:28

Egy hét választ el bennünket a 2014-es WTCC szezon első tengerentúli állomásától; augusztus első hétvégéjén Észak-Argentínába, a Termas di Rió Hondo versenypályára látogat a Túraautó Világbajnokság mezőnye.

A dél-amerikai versenyek általában igen emberséges kezdési időpontokat szoktak eredményezni, és ez az argentin hétvégén sem lesz másképp.

Termas és Budapest között öt óra az időeltolódás, tehát az edzéseket itthoni idő szerint délután, a versenyeket pedig este rendezik. A WTCC Blog szokásos bejegyzéséből megtudhatjátok az összes WTCC-s esemény kezdési időpontját (természetesen magyar idő szerint), és azt is, hogy mikor hol érdemes közvetítést keresni.

Péntek:

17:00 - Teszt [30p] (MST World live timing)

Szombat

13:45 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)

16:00 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)

20:00 – Időmérő edzés [20+10p+Q3] (Eurosport, élő)

Vasárnap:

19:00 – Első futam [13k] (Eurosport, élő)

20:00 – Második futam [13k] (Eurosport, élő)

Szombaton vidékről jövök majd haza, tehát szinte biztos, hogy ezúttal elmarad az élő, magyar közvetítés a hosszabbitas.hu-n. Elnézést érte, de pont így jött ki az egyetlen nyári pihenőhét, úgyhogy nem fogok felérni.

Viszont ha van rá igény, akkor az időmérő és a futamok után tarthatunk egy interaktív elemzést, ahol kérdezhettek, hozzászólhattok. Megpróbálom Csuti Lacit is itt tartani, bár nem lesz könnyű. :)

Hozzászólások