WTCR - Bennani bemutatta a Hondát
Bennani bemutatta a Hondát

Bennani bemutatta a Hondát

LantiLanti
2013/12/04 12:50

Bennani_honda_sajtaj

Mehdi Bennani hazai környezetben, a marokkói Casablancában leplezte le azt a festést, amely 2014-ben felkerül az általa vezetett Honda Civicre. A sajtótájékoztatón szinte valamennyi fontos helyi sajtóorgánum megjelent, hiszen Bennani hatalmas népszerűségnek örvend az afrikai országban.

A meghívott vendégek között ott volt William de Braekeleer, a Honda Motor Europe Motorsport menedzsere, Mehdi Tak Tak, a Honda marokkói importőrének vezetője, valamint Valmiro Presenzini, a Proteam Racing csapatfőnöke is.

"Nagyon boldog vagyok, hogy jövőre egy Hondával versenyezhetek, ez nagyon optimistává tesz a következő szezont illetően. Szeretnék a legjobb WTCC-s pilótákkal harcban lenni, és közben nagyon büszke leszek arra, hogy Marokkó színeit képviselhetem egy fontos nemzetközi sorozatban" - mondta Bennani.

A 30 éves marokkói pilóta az elmúlt három évet is a Proteam csapatnál töltötte, ám eddig BMW-vel versenyzett. Az idei volt magasan a legjobb éve eddig a WTCC-ben, hiszen háromszor is dobogóra állhatott, és összesen 25 kört vezetett a szezonban. Az első győzelem viszont még hiányzik a gyűjteményéből.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások