WTCR - VIP passz Daniel Elenával
VIP passz Daniel Elenával
Fotó: Citroen Racing

VIP passz Daniel Elenával

LantiLanti
2014/07/14 12:52

A WTCC hétvégék legjobban őrzött épülete nem az Eurosport Events kamionja, de még csak nem is a televíziós gyártás központja, hanem a Citroen Racing box-sza és a mögötte elterülő rész. Ha az ember besétál a paddockba, és kicsit nem figyel oda, pillanatok alatt azon kaphatja magát, hogy begrasszált mondjuk a ROAL Motorsport depójába, vagy éppen a Honda vendéglátó egységébe.

Olyan viszont kevesekkel fordult még elő, hogy egyszer csak a Citroen box kellős közepén eszméltek. Láthatatlanság vagy rafináltság szükséges a bejutáshoz, esetleg egy jó VIP passz, aminek láttán a morcos kétajtós szekrények egyből kellemes modorú lakájokká válnak a bejáratnál.

Daniel Elena, Sebastien Loeb korábbi navigátora most pont egy ilyen belépőt akaszt a nyakunkba, és körbevisz bennünket a francia márka impozáns birodalmán. A Citroen nem kevés pénzt tapsolt el azért, hogy mindenkinél nagyobb, szebb és csillogóbb legyen a WTCC paddockba; még a megboldogult Chevrolet gyári csapaton is magasan túltesznek. A box belseje leginkább egy berlini műtőhöz hasonlít, a kamionok pedig a 90-es évek NASA irányítóközpontjait idézik.

De miért írom le mindezt, ha most a saját szemetekkel is láthatjátok, Elena ugyanis körbevisz mindenkit, aki képes megnyomni a lejátszás gombot egy Youtube videón. Irány oda, ahova a valóságban kevesek jutnak be. Van hozzá angol felirat, akinek ellenérzései lennének a francia nyelvvel szemben. :)

Hozzászólások