WTCR - Videó, amilyet még sosem láttunk

Videó, amilyet még sosem láttunk

LantiLanti
2012/11/13 08:42

Ez tényleg egy olyan felvétel, amihez még sosem volt szerencsénk. De inkább hagyom, hogy Juni Gyuri mesélje el, mit is láthattok benne.

Egy fantasztikus hangulatú videóval szeretném megnyitni a ráhangolódást a hétvégére. Sporttársak, pénteken és vasárnap minden eldől! Lám, az autósport is képes klasszikus döntőt produkálni. A vébé esélyes fiúk első összecsapását sikerült rögzíteni a kínai futam után. Kifinomult szájkarate, ugratás, heccelés cicatalpakon.

A felvételen az egyik ő, a nagy Ő, Pepe Oriola (jobb szélen), ő liheg Michelisz nyakán 12 pontra. Igen, ilyen kedves, nyurga fiú! Ennél sokkal rosszabb hír, hogy az egyik példaképe Michelisz Norbi. Hogy ez miért gáz? Hát, mert ilyen öregek lettünk. Ilyenkor átfut bennem mennyi futam, utazás, idegszál mire példakép lesz az ember. Pepe Oriola pedig olyan fiatal, hogy miatta állítólag Spanyolországban most két évvel előrébb tekerték a naptárat csak le tudja valahogy tenni a korengedményes jogsit.

Tíz év van köztük! Ezen a felvételen a fiúk egy autóban utaznak a hotel felé és beszélgetnek. Fuchs Ricsi pedig azonnal rácuppan a bébi kamera "REC" gombjára. Kulturáltan dokumentál, veszi a képet, a hangot, majd Moldova túlterhelt munkás hősét megelevenítve egy viharlámpát akaszt a tökére, hogy jobban tudjon dolgozni. A végeredmény tényleg páratlan a kis videótárunk történetében. A harmadik ő középen, Fredy Barth, a svájci SEAT-os, akivel már EuroCup-os emlékei is vannak Norbinak.

A gondolatok már Makaóra terelődnek, de az is kiderül, hogy Pepe Oriola is megjárta a poklot a múlt héten.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó és forrás: zengomotorsport.hu

Hozzászólások