WTCR - Versenyautó 100 ezer alatt
Versenyautó 100 ezer alatt

Versenyautó 100 ezer alatt

LantiLanti
2014/02/22 10:53

STR_SEAT

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy komolyabb versenyautós hirdetéshez konkrét árat is mellékel a tulajdonos, általában külön egyeztetést kérnek az érdeklődőktől. Most azonban rövid időn belül kétszer is szerencsénk volt, így lehet némi fogalmunk arról, milyen áron pörögnek az S2000-es gépek.

TC1-ről jobb ha nem is álmodunk, azok aranyáron futnak, és nem a használt autós oldalakon lehet rájuk bukkanni. A TC2-be és a TC3-ban viszont már van kínálat, és nem is olyan óriási a különbség az árakban.

Tegnap került fel a RaceCarDirect.com oldalra Jeronimo Badaraco 2.0 literes Chevrolet Cruze-a. A gép 2010-ben készült az RML műhelyében, 2012-ben megnyerte a Hongkongi Túraautó Bajnokságot, tavaly pedig az Ázsia Kupa futamain szerepelt. A makaói tulajdonos 68.000 euróért hirdeti jelenleg.

Néhány nappal korábban a Special Tuning Racing is feladott egy hirdetést, amelyben Tom Boardman 1.6 turbós SEAT-ja szerepel. A csapat keveset használt hajtással hirdeti a 024-es sorozatszámú kasztnit, kiemelve, hogy egy kései darabról van szó. A pénzé tétel mellett ők bérbe is adnák a gépet, ám ha valaki magáénak szeretné tudni, úgy 75.000 eurót kell csengetnie.

Durván lesett a TC2-es autók ára, ám ez várható volt. Senki nem fog euró százezrekért a 15. helyért küzdeni.

Fotó: Special Tuning Racing (RaceCarDirect.com)

Hozzászólások