WTCR - Valencia - helyszíni "beszámoló"
Valencia - helyszíni "beszámoló"

Valencia - helyszíni "beszámoló"

LantiLanti
2014/03/21 00:10

Valencia_teszt

Először is elnézést kérek mindenkitől, akit túlságosan beizzítottam a reggeli Facebook posztokkal. Sajnos az internet kép és videó küldésére gyakorlatilag alkalmatlan volt ma Valenciában, így hiába szerettem volna élő hírfolyamot csinálni, esélyem sem volt rá.

Egy idő után feladtam, és inkább arra koncentráltam, hogy minél többet beszélgessek versenyzőkkel, csapatfőnökökkel, mérnökökkel. Próbáltam annyi információt magamba szívni, amennyit csak lehetett, úgyhogy lesz min csámcsogni Marrakeshig.

Most küldök néhány képet, illetve pár érdekességet, de a lényeg majd akkor jön, ha hazaértem.

A mai nap legmegdöbbentőbb látványa egyből a megérkezéskor elénk tárult. Hugo Valente Chevyje hátsó szárny és csomagtartó fedél nélkül körözött a pályán. Mint Tom Chiltontól megtudtam, a Cruze légterelője egyszerűen leszakadt, és a csapatok csak a nap végére találtak megoldást. Készült róla videó, de pont azt nem sikerül feltölteni. Ami késik, nem múlik.

Idok

Ma egyébként a két Honda, a két Chevy, és egy szem Citroen körözött (csak egy autót hoztak), utóbbit végig Ma Qing Hua vezette. A napot a Honda nyerte, ám a kínai pilóta köridői csak a legvégén kerültek fel az időmérő táblázatra. Michelisz Norbi mérései alapján a kínai nem volt messze a Hondáktól. De ez csak egy teszt!

Holnap ismét jelentkezem, addig nézzétek, hallgassátok, ami van. :)

Itt Norbi éppen az FIA főellenőrével beszélget. :)

Valencia_teszt_norbi

Valencia_teszt_tarquini

Valencia_teszt_citroen

Valencia_teszt_chilton

Mindenki nyugodjon meg, van hátulja is a Chevynek... :) :)

Valencia_teszt_valente_hatul

Fotó: WTCC Blog

[ad#1]

[ad#2]

Hozzászólások