WTCR - Tesztvezetés Michelisz Norbival
Tesztvezetés Michelisz Norbival

Tesztvezetés Michelisz Norbival

LantiLanti
2014/03/02 10:12

Zengo_utcai_honda_norbi

Március nyolcadikán ismét lehetősége nyílik a magyar WTCC, Michelisz Norbi, Honda és Zengő Motorsport rajongóknak (a rád leginkább jellemző aláhúzandó :D), hogy találkozzanak Magyarország legnépszerűbb sportolójával és legjobb autóversenyzőjével.

A tavasz második hétvégéjén hazánk egyik legrégebbi Honda kereskedése, a Royal Honda nyílt napján Michelisz Norbi lesz a főszereplő, ahol a látogatók szimulátoron mérhetik magukat össze a zengős pilótával, sőt, a legszerencsésebbek egy tesztvezetésre is elmehetnek a 2012-es privát bajnokkal.

A program szombaton 9-kor kezdődik, az érkezők ekkor kezdhetik el taposni a szimulátorok pedálját. Norbi 11-re érkezik a Fáy utcában található központhoz, ahol lesz vele interjú, fotózkodás és autogramot is lehet kapni.

Délben a magyar pilóta is odacsap a szimulátornak, és az első öt vendég, akinek köridője a legközelebb lesz Norbiéhoz, hondás ajándékcsomagot kap. A két legjobbat pedig Norbi elviszi egy tesztkörre az új Civic Tourerrel. Tudjátok, ebből épült az új BTCC autó.

Száz szónak is egy a vége, jó buli lesz, úgyhogy, aki szereti Norbit és a Hondát, annak ott a helye.

Tovább információk a honlapon és a Facebookon.

Fotó: Zengő Motorsport

Hozzászólások