WTCR - Kiderül, miért nem indult Tassi Attila a ningbói versenyen
Kiderül, miért nem indult Tassi Attila a ningbói versenyen
Fotó: Honda Racing Media

Kiderül, miért nem indult Tassi Attila a ningbói versenyen

LantiLanti
2020/05/05 12:31
A két magyar WTCR-menő, azaz Michelisz Norbi és Tassi Attila nélkül rendezték az eSport WTCR előszezon harmadik versenyét Ningbóban. A Hell Energy Honda pilótájának hiánya már csak azért is meglepő volt, mert kiválóan ment a selejtezőben.
 

Atika érte el a második legjobb időt a WTCR-versenyzők közül, és kb. két és fél tizedre volt csak attól az Esteban Guerrieritől, aki kis híján megnyerte a második futamot. Azóta kiderült, mi történt.

"Ez volt az első alkalom, hogy úgy rendesen rá tudtam készülni, és ez már a selejtezőben is érződött; sokkal versenyképesebb voltam, mint korábban. De aztán fél órával az esemény előtt egyszerűen lehalt az internetem" - mesélte Tassi.
"Volt valamilyen szintű internet kapcsolat, de arra nem elegendő, hogy csatlakozni tudjak a játékhoz. Furcsa, mert máshol működött a hálózat, de nálunk sajnos nem." 
"Szörnyen csalódott vagyok, mert szerintem jó eredményt érhettem volna el, de ez a gyenge internet sajnos már sokadszor tett be nekem. Két hét gyakorlását tette most a levesbe."

Hasonló okok miatt nem tudott részt venni a versenyen Nestor Girolami is. Az All-Inkl.com Münnich Motorsport pilótája elmondta, kis túlzással a semmi közepén lakik, és nem elég jó az internete az online versenyzéshez. Jövő héten viszont már visszatér Európába, és ott lesz az utolsó versenyen. 

Ha lemaradtál a hétfői ningbói versenyről: 

Eszelős csatát vívott a győzelemért a magyar szimulátoros a WTCR-es sztárpilótával | Hosszabbítás

Félelmetesen nagy csatában dőlt el az eSport WTCR előszezon ningbói állomásának második futama, ahol az győzelemért harcoló két pilóta az utolsó öt percben háromszor cserélt helyet. Számunkra még a lehetségesnél is tovább fokozta az izgalmakat, hogy a csata egyik résztvevője a tavalyi WTCR-szezon egyik bajnokesélyese, Esteban Guerrieri, a másik pedig a M1RA Esport pilótája, Báldi Gergő volt.

Hozzászólások