WTCR - Tarquini focizott

Tarquini focizott

LantiLanti
2012/11/12 19:22

Gabriele Tarquini egy teremfoci tornával készült az év utolsó versenyére, az 50 éves korábbi világbajnok a Pilótaválogatott színeiben szerepelt egy padovai tornán. A rendezvényre 3500 jegyet sikerült eladni, a befolyt pénzt pedig egy figyelemfelkeltő kampány finanszírozására fordítják, mely a biztonságos autós közlekedés fontosságát fogja hangsúlyozni a fiatalok körében. Egy felmérés szerint Olaszországban a közúti balesetek jelentős részét a 14-25 éves korosztály okozza, és évente 13.500 fiatal veszti életét, vagy válik rokkanttá az utakon.

A múlt pénteken rendezett tornán a Pilótaválogatott mellett egy Lions névre hallgató gárda, valamint egy TV-s csapat szerepelt. A versenyzők mezében Tarquini mellett pályára lépett Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Riccardo Patrese, Emanuele Pirro, Ivan Capelli és Luca Badoer, a kispadon pedig szurkolóként helyet foglalt Alex Zanardi is.

Az olasz hírességekből álló Lionst 5-2-re verték a pilóták, Maro Engel kettő valamint Schumacher, Fisichella és Kevin Ceccon egy-egy góljával. A TV-s válogatott ellen is győztek a versenyzők, 2-1-re, Fisichella és rendkívül gólérzékeny Engel találataival, azaz megnyerték a padovai tornát.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: Nazionale Piloti

Hozzászólások