WTCR - Szabadedzések magyar kommentárral
Szabadedzések magyar kommentárral
Fotó: WTCC Media

Szabadedzések magyar kommentárral

LantiLanti
2014/06/03 18:41

Az előttünk álló hétvégén egy különleges meglepetéssel próbálunk szolgálni a WTCC Blog olvasóinak, valamivel, aminek lehetősége már többször is felmerült. Ahogy említettem, sok előnye lesz annak, hogy csatlakoztunk a hosszabbitas.hu-hoz, ez is közéjük tartozik.

A lényeg, hogy a moszkvai versenytől kezdve magyar kommentárral is nyomon követhetitek a szombat délelőtti szabadedzéseket, egészen pontosan az időmérőhöz és a versenyekhez hasonlóan az FP-ket is én fogom alábrekegni az Eurosport stúdiójából. Moszkvában egyedül, de ha beválik, akkor a jövőben valószínűleg Csuti Laci is csatlakozik (remélem).

A hosszabbitas.hu-nál nagyon törekszünk arra, hogy kizárólag jogtiszta videós tartalmak kerüljenek ki az oldalra, így nálunk nem azt a fajta "kalóz" megoldást láthatjátok majd, amivel egy-két motorsport honlap már próbálkozott. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen engem fogtok látni közvetítés közben, illetve a háttérben az Eurosport Player adását, hiszen jogtisztán csak így oldható meg.

Két lehetőség lesz adott: az egyik, hogy nézitek a háttérben futó képet, vagy, hogy egy másik ablakban megnyitjátok az Eurosport Playert, és csak a hangot hallgatjátok hozzá. A terveink szerint mindkettő élvezhető lesz, aztán majd várom az észrevételeket. Egy dolog sajnos nem játszik: az, hogy direktben a képet látjátok és hozzátesszük a hangot, mert az már sajnos az Eurosport produktumának ellopását jelentené.

Remélem elég sokan csatlakoztok majd, hiszen végre nem lesz annyira kötött a program, és talán tudok beszélni egy-két finomságról is.

Szóval szombat reggel hétkor és utána kilenckor a hosszabbitas.hu címlapján (tehát nem a WTCC-s aloldalon) keressétek az élő közvetítés linkjét, de majd a Facebookon úgyis kiabálok. :)

 

Hozzászólások