WTCR - Suzukai életképek - szerda

Suzukai életképek - szerda

LantiLanti
2012/10/17 20:43

Ennyivel egy forduló előtt még nem írtunk "életképek" cikket, de már most érkezett egy-két jó infó, kép, amit megosztunk veletek. A pilóták nagy része, köztük Norbi is, megérkezett Japánba, és megy a nagybetűs akklimatizálódás.

A Chevynél például teljes az összhang, a három pilóta együtt repült Tokióból Suzukába. A repülőtéren még mosolyogtak, de mi lesz később?

Maradva a Chevyseknél: Yvan Muller mostanában csak klasszisokkal fotózkodik. A három chevys pilóta néhány Japánban versenyző sztárral vacsorázott. A Muller mellett ülő srácot valószínűleg sokan felismerik, Ő a kétszeres Le Mans 24 órás győztes Andre Lotterer. Menu jobbján Lotterer társa, az Audival szintén kétszeres 24 órás első Marcel Fassler mosolyog. Lotterer Japánban versenyez, Fassler pedig a mögöttünk lévő hétvégén a Fuji verseny pályán rendezett Endurance Világbajnokság forduló miatt van még a szigetországban (a Lotterer-Fassler-Treluyer hármas második lett). A harmadik nem-WTCC-s urat pedig Jean Denis-nek hívják, ő is a WEC versenyen indult a P2-es kategóriában.

Darryl O'Young pedig meglátogatta barátját és tavalyi csapattársát, Jukinori Tanigucsit, és ha már ott járt, kipróbálta a videójáték mágnás menő szimulátorát; készült egy kicsit Suzukára. Jó kormány, nekem is ilyen van... :D

O'Young egyébként még értetlenkedett egy sort, amikor megtudta, hogy hiába vannak Japánban, a Bamboo csapat emberei itt is pizzát akarnak enni. :D

Hozzászólások