WTCR - Rajongói ellen versenyzett Norbi
Rajongói ellen versenyzett Norbi

Rajongói ellen versenyzett Norbi

LantiLanti
2014/02/09 15:25

Michelisz_gokart

A WTCC-ben tombol a téli szünet, még két hónap választ el bennünket a marrakeshi idénynyitótól, pedig a pilóták és a rajongók már most kiéhezettek a jó kis túraautó versenyekre. Michelisz Norbi legújabb ötlete egy csapásra segített mindkét táboron, pontosabban azok néhány tagján.

A Zengő Motorsport versenyzője játékot hirdetett saját Facebook-oldalán, és a feltett kérdésre helyesen válaszolók közül öt szerencsés nyertes kiállhatott ellene egy gokartversenyen az Eurocenter Gokartringen.

A kisorsoltak között négy férfi és egy hölgy szerepelt, név szerint Törőcsik Zsófia, Takács Krisztián, Nagy Roland, Magyar István és Pinkóczi Attila várhatta - valószínűleg enyhén izzadó tenyérrel - a Norbi elleni meccset.

"Nagyon sok szurkoló írt nekem, hogy szervezhetnénk valamilyen autós programot. Mivel kétüléses versenygépünk nincsen, így kitaláltam, hogy most a holt idényben meglepem őket. Egy kérdést tettem fel a Facebook-oldalamon, és a helyesen válaszolók közül sorsoltam. Jó érzés volt velük találkozni, igyekeztem meghálálni a biztatást, amelyet egész évben kapok tőlük" - idézi Norbit a Blikk.

A vendégek igyekeztek minél nagyobb nyomást helyezni a 2012-es év privát bajnokára, ám Norbinak is hiányzott már menés, úgyhogy a várt eredmény született a végén.

"Elképesztő, hogy Norbi milyen tempóban hajt hozzánk képest, legalább két percet ránk vert egy futam alatt" - mesélte Nagy Roland, aki a többiekhez hasonlóan igazi WTCC-fanatikus, hiszen a hungaroringi hétvége mellett Szlovákiába és Ausztriába is elutazott már, hogy minél többet lássa a magyar pilótát.

Norbinak egyébként annyira tetszett móka, hogy már le is zavarta a második játékot a Facebookon, így nemsokára újabb öt szerencsés, Ferencz Kinga, Galgóczi Gergely, Krizsik László, Balogh Barnabás és Gróf Ricsi tapasztalhatja meg, mitől Michelisz Norbi a WTCC egyik leggyorsabb pilótája.

Fotó: Czerkl Gábor (Blikk.hu)

Hozzászólások