WTCR - Priaulx, Björk, Ceccon - itt vannak a legújabb logók
Priaulx, Björk, Ceccon - itt vannak a legújabb logók

Priaulx, Björk, Ceccon - itt vannak a legújabb logók

LantiLanti
2019/03/20 12:48

Az elmúlt napokban kicsit elmaradtam az egyedi rajtszámok és logók területén, de most behozom. Thed Björk, Kevin Ceccon és Andy Priaulx is virított. 

Haladjunk időrendi sorrendben, kezdjük Cecconnal.

"Úgy döntöttem, megtartom a 31-est tavalyról. Azért jutottam erre, mert a 3-as olyan, mint az 'e'-betű a nevemben, az 1-es pedig, mint az 'i'. És megtartottam pirost is, mert az a szenvedély, az Alfa Romeo és a Romeo Ferraris színe. Mivel ez egy olasz projekt, olasz pilótával, olasz autóval és olasz csapattal, ezért az olasz zászló is belekerült a rajtszámomba" - indokolt az Team Mulsanne versenyzője. 

D1YvL3aWkAAlIza.jpg

A 2017-es világbajnok Thed Björk sem variált sokat a rajtszámmal, megtartotta a 11-est, és az igen egyszerű dizájnhoz a svéd nemzeti színeket rendelte hozzá. 

"A csapattal együtt találtuk ki a megjelenést, mivel úgy döntöttünk, mint a négyünknek hasonló lesz az arculata. Természetes, hogy a svéd színeket, a kéket és a sárgát választottam, és nagyon tetszik" - fogalmazott Björk. 

D1d9VoTWkAAR3FQ.jpg
Andy Priaulx ritkán tapasztalt problémával találkozott idén, hiszen a háromszoros világbajnok túraautós-pályafutása nagy részét az 1-es rajtszámmal futotta. 2005-ben uralkodó Európa-bajnokként érdemelte ki, majd a három világbajnoki címnek köszönhetően először 2009-ben kellett elgondolkodni a rajtszámválasztáson. 

Először a 6-ossal ment, majd utolsó WTCC-s szezonjában a 11-es került fel az autójára. Most ezt kövérítette ki még egy egyessel. 

"A három egyes a három világbajnoki címemet jelöli, és nagyon büszke vagyok rá. A zöld szín pedig az otthonomra, Guernsey-re utal, ami egy sziget a Csatornán. A Cyan Racing többi pilótájával úgy döntöttünk, azonos dizájnt használunk majd a csapaton belül" - magyarázta Priaulx. 

D2CB6XSW0AELwz-.jpg

Hozzászólások