WTCR - Pattogunk Brazíliában

Pattogunk Brazíliában

LantiLanti
2012/07/21 20:12

A 11. helyen végzett Michelisz Norbert a hivatalos teszten, ami egyben meg is nyitotta a WTCC curitibai hétvégéjét. Milyen fura az élet, egy jól sikerült szlovákiai teszt után, akár csalódottak is lehetnénk, de olyat produkál a pálya, amit nem lehet modellezni, itt kell megszokni. Huplis, de nagyon. Nem, annál sokkal jobban.

Beszéltem Zolival, Gergővel, mi most vagyunk itt először a BMW-vel, a fél mezőny új gumin volt, lehetetlen reális eredményeket még leszűrni, csupán finom erővonalak rajzolódtak ki. És akkor jöhetnek még a szabadedzések, tudunk jobbak lenni, nincs ekkora baj.

Még egy fontos dolog. Tudjuk, érezzük, hogy most különösen kíváncsiak lennétek, mi történik a csapattal a világ másik felén. Ahogy 2010-ben, úgy két évvel később is, az informatika még csak a földtörténeti Kréta-, vagy Júra-korban tart. Azon a vidéken küzd Ricsi a giga fájlokkal, ahol a wifi még varázslat, de a kábeles is csak kötözésre jó. A teszt után konkrétan összeomlott a sajtóközpontban az informatikai rendszer, áramszünet, aztán kakukk. A boxban pedig nincs internet, sosem volt. Skandallum! Kicsit lassabb lesz minden, ezért előre is elnézést kérünk!

Fotó: fiawtcc.com

Forrás: zengomotorsport.hu

Hozzászólások