WTCR - Pályán az új Chevrolet Cruze
Pályán az új Chevrolet Cruze

Pályán az új Chevrolet Cruze

LantiLanti
2014/03/16 10:56

Chevrolet_tc1_elso

Az első fotó láttán egyetlen szó jutott eszembe: Úr Isten, ez gyönyörű. Aztán másodjára, harmadjára és negyedjére is ez ugrott be, majd csak azután jött, hogy akkor talán írni kéne róla egy cikket. Mi már pénteken tudtuk, csak a sok egyéb elfoglaltság miatt nem volt időnk megírni, hogy szombatra tervezték az első két TC1-es Chevy shakedownját Nagy-Britanniában.

Erre tegnap valóban sor került, és az első két Cruze hibátlanul teljesítette az előírt bejárató távot. A tesztet ezúttal még az RML csapat irányította, az autót pedig információink szerint Tom Chilton vezette, aki tavaly még Ray Mallockéknál versenyzett.

"Borzasztóan szoros időbeosztással dolgoztunk, ezért rendkívül büszke vagyok mindenkire, aki részt vette a munkában, hogy a 001-es autó ma reggel pályára gurulhasson. Mindennél jobban bizonyítja a csapatunk tehetségét és eltökéltségét, hogy minden pontosan úgy zajlott, ahogy azt tavaly októberben elterveztük. Természetesen szerettünk volna egy valódi tesztet is tartani, mielőtt átadjuk az autókat a tulajdonosoknak, de bízunk a privát csapatainkba" - mondta Ron Hartvelt, az RML projektvezetője.

A 001-es és a 002-es sorozatszámú Chevrolet ott lesz a jövő hét szerdán kezdődő valenciai teszten, előbbit a Campos Racing és Hugo Valente, utóbbit pedig a ROAL Motorsport és Tom Chilton kapja.

Fotó: WTCC Media

[ad#1]

[ad#1]

Hozzászólások