WTCR - O'Young és a pozitív energiák

O'Young és a pozitív energiák

LantiLanti
2012/10/18 22:50

Darryl O'Young 11 hónap után ismét egy Chevrolet Cruze volánja mögé gyömöszöli majd be magát a hétvégén. A hongkongi pilóta a teljes tavalyi szezont a Bamboo Engineeringél töltötte, az idei évadra azonban az újonc brit Special Tuning Racinghez igazolt, ahol egy SEAT Leónnal versenyzett. A megállapodás azonban csak az amerikai versenyig szólt, a három ázsiai futamra pedig O'Young visszatér korábbi istállójához.

"Szeretném, ha az ázsiai versenyek fordulópontot jelentenének a szezonomban. Bár már csak három verseny van hátra,  a legtöbbet akarom kihozni abból, hogy ismét a Bamboo Engineeringnél megyek. Magabiztossá tesznek, és hiszem, hogy  jó teljesítményre leszek képes. Az, hogy ismét Ázsiában versenyzünk még több pozitív energiát ad nekem. Suzuka egy legendás pálya, ahol tavaly nagyon jól mentem. A második futamon a pole-ból indultam, és remélem, hogy idén is meg tudom ismételni ezt a teljesítményt" - mondta O'Young.

A hongkongi versenyző jelenleg 16. a bajnokságban, legjobb eredmény eddig két hetedik hely volt, ám a Hungaroring óta egyetlen egyszer sikerült csak pontot szereznie. A Yokohama kupában a 8. helyen áll, ebben az értékelésben egy harmadik hely jelenti idén a csúcsot.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások