WTCR - Oriola Chevrolet-ra válthat
Oriola Chevrolet-ra válthat

Oriola Chevrolet-ra válthat

LantiLanti
2013/06/09 18:39

Oriola_Rus_csajok

A következő fordulótól újabb komoly riválist kaphat Michelisz Norbert, spanyol lapértesülések szerint ugyanis korábbi privát ellenfele, Pepe Oriola a portói versenytől egy Chevrolet Cruze-ra cseréli a SEAT Leónt.

A Mundo Deportivo rövid beszámolója szerint minden idők legfiatalabb FIA futamgyőztese (18 évesen nyert idén Marrakeshben) visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Ray Mallocktól, az Chevrolet korábbi gyári programját irányító RML csapattól, amire ma reggel igent mondott.

A tervek szerint Oriola a portugál futamon már a harmadik ex-gyári Cruze-zal áll rajthoz Yvan Muller és Tom Chilton csapattársaként, bár a Tuenti Racing nevet magával viszont. A spanyol tini autóját eddig a SUNRED Engineering készítette fel, a velük kötött megállapodás azonban a moszkvai versennyel lejárt.

A spanyol honlap kiemeli, hogy Oriola pályafutása szempontjából jelentős előrelépés lehet a váltás, ám eközben gyakorlatilag lenullázza annak esélyét, hogy a SEAT 2014-ben új autóval térjen vissza, ami a hírek szerint eddig is nagyban Orioláéktól függött.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások