WTCR - Norbi harmadik lehetett volna

Norbi harmadik lehetett volna

LantiLanti
2012/11/15 08:09

Juni Gyuri írása a zengomotorsport.hu oldalról.

Nyolcadik helyen végzett Norbi a mai teszten, amivel megkezdődött a világbajnokság utolsó hétvégéjének hivatalos programja. Bennani és D'Aste új gumival, Oriola pedig erőből végzett előttünk. Michelisz pedig keresi a leggyorsabb körét, amit nem írtak neki jóvá. Fura.

Pont hasított át a rajt-célvonalon, amikor a piros zászlót belengették. Hivatalosan meg kellene, hogy legyen, de nem adták meg. Ez lett volna a harmadik legjobb idő a mezőnyben. Mennyivel jobban indult volna mindenki napja! Persze, így sincs gáz.

Nem azért fontos ez az elveszett kör, mert akkor jobban mutat a teszteredmény. Dehogy! A lényeg, hogy megtudjuk, mi a legjobb, amire képesek lehetünk a mostani beállításokon. A további finomhangolást, csak akkor tudod jól elvégezni, ha tudod, mire képes maximum az autó és a versenyző kombó ebben az etapban. A teszt alapján nem mondanám, hogy a hátsókerekesek csak szenvednek a pályán, ugyanakkor pont ezért becsapós a teszt, hiszen mindenki úgy kavar ebben a félórában, ahogy akar. Nem a realitásokról szól ez a fél óra.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások