WTCR - Nem leszek szőke!

Nem leszek szőke!

LantiLanti
2012/08/27 15:24

Valószínűleg nem lesz földig érő szőke hajam! Mivel a kedves olvasók közül - sokuk nagy szerencséjére - nem mindenkivel találkoztam élőben, ehhez az állításhoz annyit még hozzátennék, hogy mindenki képzelje maga elé, ahogy Tom Coronel vagy Gabriele Tarquini dús hajába tép a szél... Na én is ott állok valahol mellettük. :) Ezt a sok marhaságot csak azért írtam le, mert legutóbbi nyilatkozatával James Nash körülbelül akkora kockázatot vállalt, mint én a fenti kijelentéssel.

"Azt gondolom, hogy az első dobogós helyezésünkre várnunk kell a következő szezonig, annak ellenére, hogy a Team Aonnál mindenki azon dolgozik, hogy a Ford Focus fejlesztése a lehető leggyorsabban haladjon" - nyilatkozta néhány napja Nash.

Figyelembe véve, hogy a két Ford pilóta a salzbugringi forduló óta nem szerzett pontot, Marrakesh óta is csak összesen négyet, Curitibában pedig abszolút sereghajtók voltak, ez igen valószínűnek tűnik. De távol álljon tőlem, hogy gúnyolódni akarjak, maximálisan tisztelem az Arena Motorsport energikus főnökét, Mike Earle-t, és bízom benne, hogy gyorsan megtalálják az utat az élboly felé.

"Remélhetőleg párszor sikerül még bekerülnünk a Top10-be" - fogalmazta meg reális elvárásait Nash.

Ebben azért páran elég őszintén reménykedünk.

Fotó: WTCC Media

 

Hozzászólások