WTCR - Muller olimpiai bajnokot oktatott
Muller olimpiai bajnokot oktatott

Muller olimpiai bajnokot oktatott

LantiLanti
2013/12/10 12:29

Muller_agnel

A Citroen máris megkezdte az Yvan Mullerben lévő marketinglehetőségek kiaknázását, a négyszeres túraautó világbajnok néhány hete egy kisfilmben a franciák kétszeres olimpiai bajnok úszóját, Yannick Agnelt tanította - vezetni.

A videó tanúsága szerint a 200 méteres férfi gyorsúszás, és a négyszer százas gyorsváltó londoni bajnoka még nem rendelkezik jogosítvánnyal, sőt, Mullernek kellett elmagyaráznia, melyik pedál mire való (:D).

Végül csak sikerült elindulni a dögös kis Citroennel, majd néhány kör után jöhetett a helycsere, és az elzászi klasszis megmutatta, hogyan kell igazán tempósan közlekedni.

A végkövetkeztetés pedig valahogy így hangzott Mullertől: "az élsportolók képesek gyorsan analizálni egy problémát, és megoldást találni rá. A jelen helyzetben például Agnel nem tudott vezetni, de elég volt egy-két apró tanács, és nagyon hamar ráérzett a dologra."

De ha már itt tartunk, Muller nemrég egy újabb díjat is átvehetett, ezúttal a Francia Autósport Szövetségtől (FFSA). A Citroen pilótáját az Arany Kormánykerék elismeréssel tüntették ki hazája autósport életéért és annak megítélésének javításáért tett 2013-as szolgálataiért.

A négyszeres világbajnok mellett Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Julien Ingrassia (Ogier navigátora), Loic Duval és Romain Grosjean is hasonló elismerésben részesült.

Muller_aranykormany_dij

Fotó: WTCC Media, Yvan Muller FB

Hozzászólások