WTCR - Muller: még pár nap
Muller: még pár nap

Muller: még pár nap

LantiLanti
2013/02/06 09:38

Muller_Jpn_arc

Yvan Muller rövid, de annál biztatóbb üzenet tett ma közzé. A háromszoros világbajnok francia pilóta a Chevrolet gyári csapatának kiszállása miatt továbbra is állás nélkül kóvályog, pedig a WTCC számára nagyon fontos lenne megtartani őt. Az ugyan továbbra sem biztos, hogy Muller marad a világbajnokságon, de legalább hamarosan megtudjuk, mit hoz számára a jövő.

"Kedves Mindenki! Mivel nagyon sokan érdeklődtetek, ezért elárulom, hogy néhány napon belül bejelentem a 2013-as évadra vonatkozó programomat. Legalábbis ami a sportot illeti" - tette közzé a tavalyi év bronzérmese.

Mullerrel kapcsolatban három komolyabb lehetőség merült fel eddig a holtszezon során. Az egyik, hogy a Chevrolet eddigi partnere, az RML privát szinten továbbvisz két Cruze-t, és az egyiket a francia vezetheti. Szó volt arról is, hogy 2013-a "elüti" valahol, majd 2014-ben csatlakozik Sebastien Loebhöz a Citroen álomcsapatában. A harmadik lehetőség arról szólt, hogy hátat fordít a túraautózásnak, és átköltözik a rali világába, ahol több versenyen is indult az elmúlt években. Ám mivel az RML-ről hónapok óta semmi hír, szóba jöhet még a Bamboo Engineering is, az egyetlen csapat, amely biztosan Chevy Cruze-okkal megy idén.

Ami biztos, Muller rendelkezik némi szponzori háttérrel, azaz ha úgy akarja, fizetős ajánlatot is elfogadhat.

Várjuk a bejelentést!

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások