WTCR - Muller: még élek

Muller: még élek

LantiLanti
2012/11/05 22:32

Yvan Muller borzalmas hétvégén van túl. A háromszoros világbajnok 2010 óta először egy forduló egyik versenyén sem szerzett pontot, elveszítette a vezetést a pontversenyben, mi több 35 pontos hátrányba került Rob Huffal szemben, azaz elég reménytelen helyzetből várja a makaói idényzárót. Muller azonban nem adja fel, sőt, legutóbbi üzenetében olyan emberi hangot ütött meg, amit a rajongók (főleg a magyarok) nem nagyon feltételeztek róla.

Üdv mindenkinek,

Biztos vagyok bennem hogy a következő verseny sokkal élvezetesebb lesz, mint a mostani volt. Az első futamon kiestem, a másodikon hibáztam, megbüntettek, és emberi szempontból is komoly csalódás ért. Mindez nagyon elszomorított, de szeretnék felállni, és közben megőrizni az alázatot. Az elmúlt öt év során három világbajnoki címet szereztem, és kétszer lettem második, úgyhogy eléggé hozzászoktam a jóhoz.

Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik mögöttem álltak, és szeretnék elnézést kérni tőlük, ha a vége nem olyan lesz. mint amire számítottak. Bár a világbajnoki cím valószínűleg elúszott, azért az év utolsó versenyén, Makaón még találkozunk. Fontos, hogy vissza tudjak vágni, és közben megőrizzem sportemberi mivoltomat.

Yvan Muller

U.i.: Minden, ami nem öl meg, megerősít... És még élek!

A bejegyzés elején látható képet Muller tette ki a Facebookra, a következő szöveggel: "Jó érzés, hogy olyan barátaim vannak, akik vállalták a hosszú utazást Franciaországból Sanghajba, hogy szurkoljanak nekem. Nehéz hétvége volt, de az élet még mindig szép."

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: Yvan Muller Fan Page

Hozzászólások