WTCR - Moszkvai előzetesek - 1.
Moszkvai előzetesek - 1.

Moszkvai előzetesek - 1.

LantiLanti
2013/06/06 21:32

Moszkva_pre_Event

A hétvégén egy vadonatúj pályát látogat meg a WTCC mezőnye, a tavaly átadott Moscow Racewayt. A bajnokság először teszi be a lábát Oroszországba, úgyhogy a versenyzők ma várost néztek, és esélyt latolgattak.

Yvan Muller (RML - Chevrolet)

"Moszkva egy új pálya számunkra, és már nagyon várom a hétvégét. Különösen azt szeretem, ha az egész mezőny számára ismeretlen a helyszín. Ilyenkor folyamatosan fejlődni és tanulni kell, hogy a legtöbbet ki tudjuk hozni az autóból, de azért közben fél szemmel azt is figyeljük, mit csinálnak a többiek. Szeretném növelni az előnyömet a bajnokságban, már csak azért is, mert ez egy fontos hétvége a Lukoil számára. Sok nézőt várnak, és szeretnénk jó szórakozást nyújtani nekik."

Tom Chilton (RML - Chevrolet)

"Jó lenne minél több pontot gyűjteni ezen a hétvégén, és szeretném gyorsan megtanulni a pályát. A salzburgi verseny óta sokat dolgoztam, hogy javítsak a kondimon, és rengeteg órát töltöttem a szimulátor előtt, úgyhogy jó lesz végre újra versenyautóba ülni. Mindent bele fogok adni, és remélem a nézők is élvezik majd a versenyeket."

Ron Hartvelt (RML Projekt Menedzser)

"Az új helyszínek új kihívásokat is jelentenek, de nagyon örülünk, hogy Oroszország is bekerült a naptárba. A Lukoilnak köszönhetően rengeteg értékes információhoz jutottunk hozzá, és szeretnénk jó showt csinálni az nézőknek."

Tiago Monteiro (Castrol - Honda)

"Amit eddig láttam, az alapján ez egy technikás pálya, és ez kedvezhet az autónknak. Viszont ismét +40 kilót kaptunk és ez nehezíti kicsit a dolgunkat. A legfontosabb feladat ezúttal is az lesz, hogy folytassuk az autó fejlesztését, és a lehető legjobban behangoljuk a pályára. Szintén nagy jelentősége van, hogy rendszeresen a pontszerzők között legyünk, úgyhogy erre a hétvégére is ez a cél."

Alex MacDowall (Bamboo - Chevrolet)

"Nehéz megmondani, hogy mi várható a hétvégén, minden attól függ, hogy ki hogyan alkalmazkodik a pályához. A kör elég kanyargós, viszont van benne egy hosszú egyenes, ami kedvezhet nekünk. A kanyargós azonban viszont szenvedni fogunk a pluszsúlyok miatt, de így is szeretnék dobogóra állni, és a győzelemért harcolni a privát bajnokságban."

James Thompson (Lukoil - Lada)

"Mindent megteszünk majd Moszkvában azért, hogy a mezőny elejében lehessünk, és jó köröket fussunk. A szmolenszki teszt kiválóan sikerült, sok időt tölthettünk azzal, hogy növeljük az autó gyorsaságát. Remélhetőleg a beállítások jól működnek majd a Moscow Racewayen is. Nem ismerem a pályát, de szerencsére a pénteki teszten lesz időm megtanulni. Nagy kiváltság és felelősség, hogy a csapat hazai versenyén szerepelhetek, és mindent megteszek azért, hogy az elvárásoknak megfelelő eredményt érjünk el."

Mihail Kozlovszkij (Lukoil - Lada)

"A Moscow Raceway egy közepesen gyors pálya, a legkülönbözőbb kanyarokkal. Az első kanyar nagyon gyors, a második szektorban pedig főleg hosszú és közepes tempójú kanyarok vannak. Ha előzésről van szó, akkor arra legjobb hely az utolsó kanyar, ott biztosan lesznek majd nagy csaták."

Folytatjuk...

Fotó: WTCC Media

 

Hozzászólások