WTCR - Morzsák

Morzsák

LantiLanti
2012/05/31 18:16

Araszolgatunk a portimaoi hétvége felé (bár haladhatnánk kicsit gyorsabban is). A csapatok már a helyszínen vannak, és szépen lassan szállingóznak a versenyzők is. Néhány információ morzsát, és pár képet gyűjtöttünk össze.

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a portugál verseny Michel Vaillant körül forog majd. A francia képregényhőst Alain Menu testesíti meg túraautó bemutatkozása alkalmával, aki ennek örömére még a fodrászhoz is elment új frizurát csináltatni. Akkora egyébként a felhajtás Vaillant körül, hogy saját Twitter profilt is készítettek a papírpályák hősének, a WTCC-s pilóták pedig egyre-másra köszöntötték őt, mint új indulót. Menu Belgiumban, a helyi Michel Vaillant klubban megkapta új bukósisakját és tűzálló overálját. A bukósisakos képen a képregény tulajdonosával, Philipe Gratonnal láthatjuk.

Menu, Eric Néve és a szerelők mellett a Chevrolet egyik kamionja is megkapta a Vaillant-féle festést, és a legendás logó sem maradhat el.

Az élet viszont nem csupa napfény, a Portimaoba igyekvő versenyzők, csapattagok és szervezők közül sokan hosszas várakozásra kényszerültek a spanyolországi sztrájkok miatt. Ezt a képet Darryl O'Young készített a barcelonai reptérről.

És ha már reptér: útnak indultak a zengős srácok is, előtte viszont még feltankoltak, "magyaros" ízekkel. Azért remélem, egy kis tepertő megbújt valamelyik bőröndben...

És ha már O'Young: a hongkongi maga is nagyon meglepődött, amikor talált egy hirdetés az Interneten, melyben egy félpucér műanyag szuperhőst reklámoznak, az ő arcával és nevével. O'Young azt írta, hogy először arra gondolt, be kéne perelni őket, de annyira viccesnek találta a dolgot, hogy inkább hagyta...

Hozzászólások