WTCR - Morbidellié az egyik TC1-es Chevy

Morbidellié az egyik TC1-es Chevy

LantiLanti
2014/02/27 15:43

Morbidelli_sanghaj_1

Húúú, ez gyors volt. Percekkel azután, hogy megírtam az előző chevys cikket máris befutott egy újabb hír: az 'Italiaracing' értesülése szerint az All-Inkl.com Racing lecsapott a Bamboo visszalépésének köszönhetően szabaddá váló két TC1-es Chevrolet-ra.

Az olaszok úgy tudják, az is eldőlt, hogy az egyiket a Superstars sorozat tavalyi bajnoka, a korábbi forma-1-es pilóta Gianni Morbidelli vezeti majd, aki idén meglátogatta a sanghaji hétvégét, és hónapok óta egy WTCC-s programon dolgozott. René Münnich csapatfőnök állítólag rövid időn belül szeretné megnevezni a másik versenyzőt is.

Az All-Inkl.com Racing tavaly GT1-es világbajnokként csatlakozott a WTCC mezőnyéhez, és három SEAT Leónt indítottak. Bár az öreg spanyol technikák már messze nem voltak versenyképesek, Rob Huff zseniális versenyzésének köszönhetően a Hungaroringen megnyerték a második futamot.

Új autók hiányában eddig úgy volt, a német csapat csak pár futamon áll rajthoz a TC2-es kategóriában, ám a Bamboo visszalépése új esélyt nyitott, amire Münnich úr látszólag azonnal lecsapott.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások