WTCR - Morbidelli: hibátlan a Chevrolet
Morbidelli: hibátlan a Chevrolet

Morbidelli: hibátlan a Chevrolet

LantiLanti
2014/04/10 18:07

Morbidelli_chevrolet_palyan

Az utolsó előtti pillanatban Gianni Morbidelli is megkapta a TC1-es Chevrolet Cruze-t az RML-től, úgyhogy a korábbi F1-es pilóta még összedobhatott egy utolsó tesztet, mielőtt áthajóztatták az autóját Afrikában.

A Superstars sorozat tavalyi bajnoka René Münnich csapatfőnök társaságában a dél-portugáliai Portimaoban próbálta ki a Chevy-t, ami mindkettejük meglepetésére a legkisebb hiba nélkül tette a dolgát.

"Nagyon kellemes meglepetést jelentett számomra a Chevrolet. Portimaoban 600 kilométert tehettem meg az autóval, de nem hogy jelentős gondok nem voltak vele, még olyan apró, bosszantó hibák sem jöttek ki, amik egyébként mindig jellemzőek, amikor egy teljesen új autót próbálunk ki."

"Egy-két dolgon kellett csak állítanunk, apróságokon, hogy kényelmesebben érezzem magam az autóban, és jobban passzoljon a vezetési stílusomhoz" - mondta Morbidelli.

Ennek ellenére a rutinos olasz túraautós óvatos várakozásokkal utazik Marrakeshbe, hiszen minimális felkészülési lehetősége volt csak a holtszezon során.

"Elképzelhető, hogy nem az élbolyban megyünk majd az elején, de így is nagyon várom már a idénynyitót, és biztosan jó fogom érezni magam."

A valenciai teszt alapján előzetesen biztatónak tűnik a Chevy-k helyzete, Spanyolországban Tom Chilton és Hugo Valente két nap után már hasonló köröket futott, mint a hónapok óta tesztelő Hondák. Az igazság pillanata azonban csak a marrakeshi időmérőn jön el.

Fotó: All-Inkl.com Racing

[ad#2]

Hozzászólások