WTCR - Monteiro Luxemburgban haknizott
Monteiro Luxemburgban haknizott

Monteiro Luxemburgban haknizott

LantiLanti
2014/02/06 13:29

Monteiro_luxemburg

A gyári versenyzők élete nem csak tesztekről, a felkészülésről és magáról a versenyzésről szól, ők az adott márka utazó nagyköveteinek számítanak, így rengeteg egyéb rendezvényre hivatalosak. Tiago Monteiro például nemrég a Luxemburgi Autókiállításon dobta fel a Honda standját.

A korábbi forma-1-es versenyző aláírásokat osztogatott, rajongókkal beszélgetett, sőt a luxemburgi autószalonokat is meglátogatta. A miniállam autóiparában óriási jelentősége van az Autofestival névre hallgató rendezvénynek, az eladások 40%-át ez az esemény generálja.

"Fontos hét volt ez a nekem és a Hondának is. Mindig boldog vagyok, ha olyan emberekkel találkozom, akik nyomon követik a pályafutásom. Bár Luxemburgban nem rendeznek WTCC futamot, tudom, hogy a helyiek nagy autósport rajongók. Rengeteg autogramot osztottam ki, adtam pár interjút, és sok kedves emberrel találkoztam. Sokáig fogok emlékezni erre a két napra" - mondta Monteiro.

A portugál pilóta Luxemburgból Japánba repült, ahol újabb PR események várnak rá, és ahol részt vesz a Honda február hetedikei éves konferenciáján. Ezt követően visszatér Európában, hiszen kezdődik az új Civic második komoly tesztje Barcelonában.

Fotó: Tiago Monteiro

Hozzászólások