WTCR - Mire készül a Lukoil?

Mire készül a Lukoil?

LantiLanti
2012/11/28 12:37

A tegnapi titokzatos fényképeket egy újabb követte, amelyen három ismerős úriember mosolyog boldogan. Balról indulva Marcello Lotti, a WTCC első embere, Jevgenyij Malinovszkij, a Lukoil Racing csapatfőnöke, és Alekszej Dudukalo, az istálló versenyzője látható. A képhez egy szűkszavú kommentár kapcsolódott: "Marcello Lotti ma meglátogatta műhelyünket. Ő, Jevgenyij Malinovkszkij és Alekszei Dudukalo pozitív megbeszéléseket folytatott a következő szezonról."

Ami egyelőre még elég képlékeny az orosz olajóriásnál. Viktor Sapovalov néhány hete úgy nyilatkozott a Túraautó Hírblognak, hogy a jövőre biztosan megvalósul Lukoil - Lada közös program, és az is eldőlt, hogy Dudukalo lesz James Thompson csapattársa a orosz istállónál.

Értesüléseink szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy "csak" a Lada csapatba fektet pénzt a Lukoil. Szigorúan nem hivatalos forrásokból úgy tudjuk, komoly az érdeklődés egy chevrolet-s program iránt, ami lehet az RML, de lehet akár a Bamboo is. Jövőre Oroszországban is bemutatkozik a WTCC, a Lukoil pedig valószínűleg azt szeretné, ha az ő logójukat viselő autó menne az élen a moszkvai pályán. Ehhez csak úgy mellékesen fűzném hozzá, hogy az RML éppen támogatót keres 2013-ra egy kétautós Chevy programhoz.

Konkrétumok nincsenek, csak az biztos, hogy a SEAT-okat eladták, illetve, hogy lesz együttműködés a Ladával.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: Lukoil Racing

Hozzászólások