WTCR - Michelisz végleges bukó-festése
Michelisz végleges bukó-festése

Michelisz végleges bukó-festése

LantiLanti
2014/04/10 21:35

Michelisz_buko_14_1

Egy képet már korábban is mutattunk Michelisz Norbi 2014-es várható bukósisak festéséről, ám nemrég elkészült a végleges, a magyar pilóta pedig fel is töltött róla néhány képet az internetre.

Norbi jelenleg már Marrakeshben van, ott fogja felavatni a képen látható fejvédőt, akárcsak a Zengő Honda új, eddig még senki által nem látott végleges matricázását, amin valószínűleg ezekben a percekben is dolgoznak a srácok.

Ami az új bukósisakot illeti, szerintem fickós, a fröccsenésnek köszönhetően olyan kicsit motokrosszos hatású. Tetszenek a karomnyom alakú magyar minták az áll környékén, és szerintem kifejezetten jó ötlet az MN5 rövidítés, hiszen - emlékeim szerint - Norbinak eddig még nem volt ilyen.

Az valami olyasmi, mint Monteironak a 18:18, egy rövid, bárhova kiírható monogram, amiről idővel mindenkinek Norbi jut majd az eszébe. És amit majd lehet tolltartóra, füzet sarkára, tábla szélére és havas / koszos autó szélvédőjére írni.

Egy szóval nekem bejön, ám ennél is fontosabb, hogy Norbinak tetsszen, hiszen ő fog benne versenyezni. Például egyből pénteken 13:30-kor, amikor kezdetét veszi a marrakeshi hétvége a 30 perces teszttel, vagy ahogy mostanában divatos nevezni, az FP0-val.

Michelisz_buko_14_4

Michelisz_buko_14_3

Michelisz_buko_14_2

Fotó: Michelisz Norbert

[ad#2]

Hozzászólások