WTCR - Michelisz újra a suliban

Michelisz újra a suliban

LantiLanti
2012/12/20 00:35

A Túraautó Világbajnokság 2012-es privát bajnoka meglátogatta a hímesházi általános iskolát, ahol kölyökként nevelkedett. A 28 éves pilóta végigjárta az osztálytermeket, mindenhol eltöltött pár percet, és egy kis csoki valamint néhány aláírt kép is előkerült. Mondani sem kell, Norbi valóságos bálvány a gyerkőcök között, érkezése olyan hangzavart keltett, hogy a tanárnőnek kellett rendet tennie.

"Jó érzés visszatérni oda, ahol annyi évet eltöltöttem. Most előjöttek a kedves régi emlékek, szerettem ide járni. Nem voltam kitűnő, de azért jó tanulónak számítottam. Voltak németül megtartott óráink is az alaptanterv mellett, ennek köszönhetően ezt a nyelvet egészen jól elsajátítottam" - mondta Norbi a Blikk.hu-nak

Ezt Heller Anna tanárnő is megerősítette, aki annak idején német-földrajzra tanította a zengős pilótát.

"Jó fiú volt Norbi és szorgalmas is, nem volt rá panasz. Nagyon büszkék voltunk rá akkor is és most, hogy élsportoló lett. Az osztályban kitettek egy képet róla a gyerekek a faliújságra, s alá angyalkákat készítettünk, ők vigyáznak rá a versenypályán" - mesélte a tanárnő.

Norbi később a menzára is ellátogatott, ahol gyermekkorában annyi rántott húst evett rizzsel és uborkával (ez volt a kedvence), és besegített kicsit a konyhás néniknek, sőt felszolgálni is beállt. Az említett iskola igazgatója egyébként nem más, mint a privát bajnok édesanyja.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó és forrás: Blikk.hu

Hozzászólások