WTCR - Michelisz rövidke tesztje
Michelisz rövidke tesztje

Michelisz rövidke tesztje

LantiLanti
2013/03/19 20:26

Norbi_teszt_ita_2

Ugyan az utolsó előtti pillanatban, de csak összejött, Michelisz Norbi megtehetett néhány kört a 2013-as Honda Civic-kel az idénynyitó előtt. A magyar pilóta a két gyári versenyzővel együtt ismét a Cremona közelében található San Martino del Lago versenypályára utazott, ahol egy rövid bejárató tesztet tartottak. A magyar pilóta autója először gurult ki a műhelyből kész állapotban, miután a Zengő Motorsport szerelői az elmúlt hetek során éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy időben elkészüljünk.

Egy újonnan összerakott autónál nem meglepő, hogy akadnak problémák, pont ezek kiszűrésére való a shakedown. A délelőtt az  autó befejezésén dolgozott a csapat, ám ezt követően délután sikerült 12 kört megtenni az autóval, azaz pozitív hangulatban zárult a nap. Szerdán irány Torino, ahol a hivatalos szezonkezdő médiaeseményt tartják, majd a konvoj Monza felé veszi az irányt, a hétvégén ugyanis kezdődik a 2013-as szezon.

"Minden megtett méter élvezet volt volt az autóval, bár sajnos nem tudtam olyan sokat menni vele, mint amennyit szerettem volna. Nagyon boldog vagyok, hogy Monza előtt még tudtam vezetni a 2013-as Civicet, és most már minden eddiginél jobban várom az idénynyitót" - mondta Norbi.

Fotó: Honda

Hozzászólások