WTCR - Michelisz Norbi "kihívta" Gyurtát
Michelisz Norbi "kihívta" Gyurtát

Michelisz Norbi "kihívta" Gyurtát

LantiLanti
2014/01/19 14:30

Gyurta_michelisz

Senkinek sem ajánlanám a magyarországi bulvárlapok forgatását (kivéve, ha valaki szándékosan ártani akar saját lelki békéjének), de nem lehet elvitatni tőlük, hogy nagyon ritkán értelmes és értékes dolgokkal is foglalkoznak. Például Michelisz Norbival.

A Bors néhány hete közölt egy rövid interjút az Zengő Motorsport pilótájával, és mivel - legyünk őszinték - jelenleg az égvilágon semmiről sem lehet írni a WTCC kapcsán, úgy döntöttem, csipegetek belőle ezt-azt.

Én például ebből a kis beszélgetésből tudtam meg, hogy Norbi "kihívta" az egyszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok úszó Gyurta Dánielt, de nem az aszfalton, hanem a medencében. Norbi és Dani jó barátok, ráadásul az is közös bennük, hogy mindkettejüket a Honda támogatja. A világklasszis úszó tavaly velünk együtt kint volt a Honda szlovákiai tesztjén.

"Szeretek úszni, de attól tartok, ez nagyon egyoldalú verseny lenne. Esetleg ha ötven méteren harmincöt előnyt kapnék, de még ebben az esetben sem tennék a győzelmemre" - mondta Norbi a Borsnak.

A cikk írója ezután annyit kérdezett: ennyire kishitű, mire Norbi:

"Dehogy! Ha például a jövő évi esélyeimről kérdez a túraautó-világbajnokságon, akkor kifejezetten magabiztos vagyok. Meglepne ugyanis, ha nem a Hondáé lenne a legjobb autó."

Megcélozza jövőre a világbajnoki címet - hangzott az újabb kérdés.

"Nem tettem le róla, hogy egyszer világbajnok legyek. Hogy már jövőre? Rajtam nem fog múlni" - válaszolt a háromszoros futamgyőztes pilóta.

Gyurta Danira visszatérve egy szó erejéig, talán nem mindenki emlékszik rá, de egy autós megmérettetés már volt közte és Norbi között még tavaly áprilisban. Íme a Zengő Motorsport videója az eseményről.

Mivel a bulvárlap olvasói nem elsősorban az autósport rajongók köréből kerülnek ki, az interjú több időt szentelt Norbi magánéletének. Így szóba került a tavalyi eljegyzés, és a folytatás is.

"Amikor először találkoztam Johannával, rögtön tudtam, hogy ő az igazi. Négy éve ismerjük egymást, és rendkívül hálás vagyok, hogy ott van mellettem. Főleg azt tudva, hogy valójában nem igazán rajong az autó­sportért."

2014-ben pedig akár már jöhetne is az esküvő... :)

"Nem mondom, hogy nem került már szóba, de azért nincs kitűzve az időpontja" - zárta Norbi.

Michelisz_johanna

Fotó: Zengő Motorsport, Bors

Hozzászólások