WTCR - Michelisz Norbi kampányol - videó
Michelisz Norbi kampányol - videó
Fotó: Next Production

Michelisz Norbi kampányol - videó

LantiLanti
2014/07/24 12:37

Michelisz Norbi Magyarország egyik legnépszerűbb sportolója, és ha a közéletünk nem lenne tele silány értékű, megcsinált hírességekkel, valószínűleg az ország legismertebb szereplői közé tartozna. Azért így sem panaszkodhat.

A Zengő Motorsport pilótája igyekszik értékes dolgokra használni ezt az ismertséget, nemrég például csatlakozott egy mozgalomhoz, amelynek keretében a vezetés előtti alkoholfogyasztás ellen kampányol.

A mozgalom mögött a világszerte ismert skót whiskymárka, a Johnny Walker áll, amely hosszú ideje próbálja az emberek tudatába vésni a "soha ne igyál, ha vezetsz" szlogent. A kampányhoz olyan autóversenyző sztárok csatlakoztak már, mint a kétszeres F1-es világbajnok Mika Häkkinen, a 2009-es első Jenson Button és a McLaren másik jelenlegi pilótája, Kevin Magnussen.

Itthon Szujó Zoltán mellett Michelisz Norbi lett a szlogen arca, és most egy kampányvideó is készült vele. Íme:

Apropó Johnny Walker. Néhány éve Häkkinen is Magyarországon járt a kampány keretében, és egy interjút is készítettem vele. Rendkívül jól szórakoztunk, miközben megpróbálta magyarul elmondani a szlogent. Annyira mégsem tűnt rokon nyelvnek a finn és a magyar abban a pillanatban. :)

Hozzászólások