WTCR - Michelisz első "győzelme"
Michelisz első "győzelme"

Michelisz első "győzelme"

LantiLanti
2013/04/25 19:53

Thompson_michelisz

Jól kezdődött Michelisz Norbi számára a WTCC kelet-európai turnéja, a Zengő Motorsport pilótája szerdán minden ellenfelét maga mögé utasította - igaz, csak a virtuális versenypályán. Norbi James Thompson, James Nash és az ETCC-ben szereplő szlovák Matej Homola társaságában volt hivatalos az Pozsonyi Autókiállításra, ahol egy rögtönzött szimulátorversenyt is rendeztek. A privát bajnokság címvédője saját honlapján mesélt a tegnapi napról.

"(James Thompsonnal) egy kocsiban utaztam, és bár korábban nem nagyon beszélgettünk, most végtelenül szimpatikus lett nekem. Az enyémhez hasonló cipőben járt eddig: neki is szerencsétlenül alakult az első két hétvége, és ő sem tudta felmérni, mire is képes az autójával. Át tudtuk érezni egymás helyzetét, egyből megtaláltuk a közös hangot, és abban maradtunk, csak itt, Szlovákiában kezdődik a szezon igazán!"

"Azért is jók az ilyen rendezvények, mert olyan pilótákkal is kapcsolatba kerülök, akikkel egyébként a versenyhétvégéken csak futólag találkozom. Persze ment a viccelődés, élcelődés is egyből, amikor a szimulátorversenyre került sor: a srácok tudták jól, hogy nekem van némi múltam ebben a műfajban. A virtuális Slovakia Ringen kellett mennünk azonos kocsikkal, szerencsére nem „égtem be”, és enyém lett a legjobb időeredmény. Bár itt nyilvánvalóan ez számított legkevésbé, a show és a hangulat volt a lényeg" - mondta Norbi a 'michelisz.net'-nek.

A szlovákiaringi hétvége érdemi része szombaton kezdődik, az első szabadedzés 9:00-kor kezdődik.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások