WTCR - Michelisz azt kapta, amit várt
Michelisz azt kapta, amit várt

Michelisz azt kapta, amit várt

LantiLanti
2013/06/07 14:58

Michelisz_rus_teszt_box_honda

Michelisz Norbi a 11. időt futotta a WTCC moszkvai hétvégéjének első napján, amikor a hivatalos programba még nem beleszámító fél órás tesztet rendezték. Erre az etapra még nem vonatkozik a gumiszabály, így nem tudni, ki rakott fel új gumikat, és ki döntött a spórolás mellett.

Pontosabban azt tudjuk, hogy Norbi használt Yokohamákon ment, a két gyári Civic-re viszont új slickek kerültek. A tavalyi privát bajnokot nem érték meglepetések az első nap során, és elégedetten zárta a tesztet.

"A pálya olyan volt, amilyenre számítottam, és nagyon jó érzés volt ismét autóban ülni. Nagyjából az összes várakozásom teljesült, ami a vonalvezetést illeti" - kezdte Norbi.

"Ez a 11. hely, amit most elértünk nem igazán mérvadó a hétvége hátralévő része szempontjából. Az autóval haladtunk a jó irányba, többször voltam kinn a boxban, emellett pedig próbáltam memorizálni a pályát. Szerencsére technikailag teljesen rendben volt az autó, és néhány apróságot tudtunk állítani. Hála Istennek sokat időt tölthettem a pályán."

"Az a lényeg, hogy sikerült jól felkészülni a holnapi napra, és bízom benne, hogy ez a 11. helyezés lesz a legrosszabb ezen a hétvégén."

A moszkvai hétvége szombaton magyar idő szerint 7:30-kor folytatódik az első szabadedzéssel.

Fotó: Zengő Motorsport

Hozzászólások