WTCR - Menu: még van bennem 5 év

Menu: még van bennem 5 év

LantiLanti
2012/11/26 17:12

Ahogy korábbi cikksorozatunkban beszámoltunk róla, a Chevrolet pilóták, és köztük Alain Menu, egyelőre nem rendelkezik szerződéssel a 2013-as WTCC szezonra. Hármójuk közül Yvan Mulleren érzem legkevésbé, hogy ragaszkodna a maradáshoz, bár az is lehet, hogy csak azért olyan visszafogott, mert már pontosan tudja, mit hoz a jövő. Menu ellenben többször is kifejtette, maradni szeretne, legutóbb éppen a Motorsport-Totalnak.

"A paddock híradó szerint a Fordnál, a Ladánál, vagy a Bamboonál fogok versenyezni 2013-ban, de az igazság az, hogy még semmi nincs készen. Nagyon szeretném folytatni, ennek érdekében több vonalon is futnak a tárgyalások, de sajnos nem rendelkezem nagyon sok pénzzel, ami megnehezíti a dolgom. Ráadásul 2013-ban a Hondán kívül nem lesz más  gyártó a bajnokságban" - fogalmazott a svájci veterán.

A WTCC-n kívül korábban az argentin TC2000 túraautó bajnokság jött szóba, ám elképzelhető, hogy Menu végül elmegy GT-zni, ha nem kap állást a Túraautó Vb-n.

"Lehet, hogy végül ott fejezem be a pályafutásom. Ám most még túl korai lenne. A versenyzés az életem, és úgy érzem, van még bennem öt jó év a visszavonulás előtt" - zárta a most 49 esztendős Menu.

Ha már a szponzorpénz szóba került, a hírek szerint Yvan Muller lenne képes a legszámottevőbb összeg megmozgatására. Persze ha a Renault tényleg beszáll az RML-hez 2014-től, akkor azt hiszem nem is kérdés, hol tölti Muller a következő szezont.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások