WTCR - Menu: jobb volt Norbi mögött

Menu: jobb volt Norbi mögött

LantiLanti
2012/11/14 13:13

Gyökér Péter Menu nevével ellátott Zengő BMW-je a nyugati szél kiismerhetetlen útjai nyomán eljutott az érintetthez, aki ráadásul azt is megneszelte, hogy a magyar WTCC rajongók egy jó része neki drukkol az idényzáró makaói versenyen. :) A tanár úrnak kifejezetten tetszett Plett alkotása, és azt mondta: "jól mutat a nevem a Zengő BMW-n ;-)". Ezt követően egy rövid üzenetet is küldött magyar rajongóknak, azaz Nektek!

Helló, magyar szurkolóim!

Szeretném megköszönni, hogy mellettem álltok a szezon utolsó, makaói fordulója előtt. Megpróbálom most is a lehető legjobbamat nyújtani, mind mindig. Közben ráadásul véget ér egy nyolc éves fantasztikus időszak a Chevrolet-vel. Az eleje nem volt könnyű, de az utolsó három év nagyon sikeres lett. Az RML-nél remek munkát végeztek a srácok.

De azt kell mondjam, hogy legalább ennyire fantasztikusak voltatok Ti is az elmúlt két szezonban. Még akkor is sokan odajöttetek gratulálni, amikor tavaly Norbi előtt én nyertem meg a versenyt. Éreztem és láttam, hogy örültetek az én sikeremnek is. Idén pedig őszintén mondom, jobb volt Norbi mögött végezni. Hosszú versenyzői pályafutásom során az egyik legjobb élményem volt, amikor azt hallottam, hogy Norbit éltettétek.

Minden jót nektek, és remélem, jövőre is találkozunk.

Alain

Menu egyelőre még nem talált magának csapatot 2013-ra, de legutóbb Sanghajban azt nyilatkozta, mindenképpen folytatni szeretné, mert világbajnok akar lenni. Közben azért még az idei szezon sem teljesen lefutott.

FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások