WTCR - Megint alkottak az álmodozók - képek
Megint alkottak az álmodozók - képek
Fotó: LP Design, Szabó Gábor

Megint alkottak az álmodozók - képek

LantiLanti
2014/07/02 10:42

Amióta idén életbe léptek az új TC1-es technikai szabályok, és megjelentek az első autók, a rajongók fantáziája szünet nélkül dolgozik. Ebben persze a WTCC vezetősége is segít, hiszen folyamatosan lebegteti az érdeklődő gyártók témáját, ám szerintem enélkül is menne a dolog.

Minden autósport rajongónak van kedvenc márkája, amit szívesen látna a Túraautó Világbajnokságon, annyi a különbség, hogy egyesek rendelkeznek több-kevesebb grafikai képességgel, és megpróbálják virtuális formába önteni álmaikat.

Nem új keletű pletyka, vagy inkább szurkolói várakozás az Alfa Romeo visszatérése. Az olasz márka rendkívül eredményes volt az ETCC korszakban, és még az első WTCC-s években is ért el szép sikereket. Hosszú távollét után idén ismét elkezdtek mozgolódni, bár egyelőre csak reklámfronton. Az Alfa Romeo 4C lett a WTCC hivatalos biztonsági autója, szinten minde hétvége adásában van olyan rész, amelyben feltűnnek, és az Inside WTCC-ben a pilótás kérdezz-felelek is egy Alfában zajlik. Nyilván nem véletlenül...

Egyelőre viszont kérdés, mindez csak egy kínálkozó reklámplatform kihasználása, vagy valami komolyabb, esetleg egy új gyári program kezdete-e. Akár így van, akár nem, a rajongók fantáziája ezerrel dolgozik, a fenti képet például az LP Design készítette.

VW_rajz_2

De magyarok is tudnak ám álmodozni. A legutóbbi német gyártós cikkem után Szabó Gábor érzett erős vonzalmat az egér a Photoshop iránt. Az ő szíve leginkább a Volkswagenért dobog, így a SEAT túraautós múltjára fittyet hányva egy VW Passatból rántott össze TC1-es autót, mi több, egyből meg is verte vele a Citroeneket.

VW_rajz_1

Köszönjük mindkettőt!

Hozzászólások