WTCR - Lopez: nem vagyok legyőzhetetlen
Lopez: nem vagyok legyőzhetetlen
Fotó: WTCC Media

Lopez: nem vagyok legyőzhetetlen

LantiLanti
2014/05/25 13:19

José Maria Lopez ugyan továbbra is vezeti az összetettet, az első salzburgi futam után csökkent az előnye, ráadásul már a négyszeres világbajnok Yvan Muller az első számú üldözője. Az argentin pilóta csak egyet hibázott, ám azzal lemaradt a második helyről, és arról, hogy harcolhasson a franciával a győzelemért.

Lopez szokásához híven szerényen, talán már-már túlzó alázattal értékelte a futamot és helyzetét a verseny utáni hivatalos sajtótájékoztatón.

"Hibáztam tegnap az időmérőn és ma a futamon is, ami azt bizonyítja, nem vagyok legyőzhetetlen. Fantasztikusan indult számomra a szezon, talán "abnormálisan" jól, ám ahogy haladnak előre az év, a dolgok kiegyenlítődnek. Különösen ha ilyen gyors és tapasztalt csapattársaid vannak" - fogalmazott Lopez.

Az argentin szerencsés volt a rajtnál, az első kanyarban feljött az ötödikről a harmadik helyre, majd kicsivel később már a második helyen halad.

"Sikerült kihasználnom a koccanást Coronel és Loeb között, de ahogy egyre közelebb kerültem Yvanhoz, elrontottam az első sikánt, és elmentem egyenesen. Ki kell derítenem, mi történt, mert nem fékeztem mélyebbet, mint korábban."

"Coronel képtelenség volt megelőzni, nagyszerű munkát végzett, jó kis meccs volt, de a végén elkezdtek elfáradni az első gumik" - zárta Lopez.

Az argentin előny 25-ről 16 pontra csökkent az összetettben, miközben Muller mögötte megelőzte Loeb-öt. A második futam 13:45-kor kezdődik.

Hozzászólások