WTCR - Ilyen lesz Barth SEAT-ja

Ilyen lesz Barth SEAT-ja

LantiLanti
2012/11/03 04:07

Fredy Barth végre visszatért oda, ahova tartozik. A tehetséges és nagyon szimpatikus svájci pilóta anyagi okokból lemaradt az idei WTCC szezonról, az utolsó két futamra azonban sikerült összehozni a költségvetést, és így Andrea Barlesi korábbi autójával ott lehet Sanghajban valamint Makaón. A teszten még hófehér festéssel futott a SEAT, az időmérőre viszont felmatricázzák, a fent látható dizájn szerint. Visszatérnek a szemfogak!! :D

"Végre újra otthon! Nagyszerű érzés ismét a WTCC család tagja lenni. Sanghajban minden pilóta kedvesen fogadott, ami nagyon jól esett. De gyanítom, ebből a kedvességből nem sokat tapasztalok majd a pályán. Voltak azért gondok is, egy napomba került, mire sikerült megszerezni a vízumot, és emiatt nem maradt időm bejárni a pályát. Ami egyébként nagyon látványos, és remélem feküdni fog a SEAT Swiss Leónnak. A célom, hogy elkerüljem a zűröket, és lehetőleg sikerüljön pontot szereznem" - mondta Barth.

A svájci pilóta egyelőre ismeretlen okból nem futott mért kört az FP1-en, bár a közvetítés során mutatta őt a kamera, teljes ruházatban és bukósisakban.

FONTOS! Kérlek csatlakozz a Túraautó Hírblog Facebook Csoportjához ITT.

Fotó: Fredy Barth

Hozzászólások