WTCR - Hírfolyam Valencia - frissül!
Hírfolyam Valencia - frissül!

Hírfolyam Valencia - frissül!

LantiLanti
2014/03/19 12:10

Campos_kamio_teszt

17:58 - A Campos Racing is megérkezett Valenciába, Hugo Valente holnap remélhetőleg pályára küldheti a Chevrolet-t. Úgy tűnik, mindkét Cruze számára csütörtökön indul a spanyolországi kollektív teszt.

Honda_teszt_valencia

14:54 - Még egy fotó a Honda hivatalos festéséről. Így valahogy jobban mutat mint Genfben.

14:47 - Ahogy azt korábban már bejelentette, Tom Coronel nem fog tesztelni az idei szezonnyitó előtt, mivel az autója csak az utolsó pillanatban készül majd el Angliában. Egy rövidke bejárató edzés viszont belefér majd a programba.

"A tervek szerint április elején mehetek néhány métert az új autóval az Adria versenypályán, után viszont egyből viszik át a Chevyt Marokkóba. Nem volt más lehetőség, már annak is örülnöm kell, hogy egyáltalán a WTCC-ben versenyezhetek idén" - nyilatkozta Coronel. Közben megérkezett a ROAL Motorsport első képviselője Valenciába, az autóra azonban még várni kell. Ez lesz az olasz csapat boxa a hét során.

BjF8gI9IcAAbCWp

Coronel_chevy_festes

13:02 - Elkészült Tom Coronel hivatalos 2014-es festése. A holland versenyző azonban sajnos nem lesz ott Valenciában, sőt, teszt nélkül kénytelen kezdeni a 2014-es szezont.

Honda_valencia_teszt_festes

Végre valahára megszabadult a ronda álcagúnyától az új TC1-es Honda Civic. Itt az első kép Valenciából az Eurosport egyik kollégájának köszönhetően. A Honda, a Citroën és néhány már elkészült Chevrolet Cruze mától péntekig tart kollektív tesztet Spanyolországban. Már a helyszínen van Michelisz Norbi és a japánok másik privát versenyzője, Mehdi Bennani is, utóbbi feltöltött egy képet, amin éppen Tiago Monteiroval beszélget.

Bennani_monteiro

És Tiago is ügyködött kicsit. Úgy tűnik, könnyű lesz megkülönböztetni a két Hondát, mivel a portugálé még mindig fehér.

Valencia_Teszt_kethonda

Fotó: Eurosport, Mehdi Bennani, Tiago Monteiro

[ad#1]

[ad#1]

Hozzászólások