WTCR - Idén is csúcson Norbi és a Zengő MS
Idén is csúcson Norbi és a Zengő MS

Idén is csúcson Norbi és a Zengő MS

LantiLanti
2013/12/08 10:11

Zengo_michelisz_AGYB_kupa

Szombat este megtartotta szokásos évzáró díjátadó gáláját a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) Autós Gyorsasági Bizottsága, ahol a hazai pályabajnokságok dobogósai mellett kihirdették az 'év gyorsasági versenyzője és csapata' verseny győztesét is.

Nem történt meglepetés, 2013-ban is Michelisz Norbi lett a legjobb a pályaversenyzők között, az év gyorsasági csapata címet pedig a Zengő Motorsport érdemelte ki. Idén minden eddiginél sikeresebb évet zártak a WTCC-ben, hiszen a Hondával megnyerték a suzukai első futamot, és összesen hétszer álltak a dobogón.

Norbi személyesen sajnos nem tudott ott lenni a gálán, ám egy videóüzenetben köszöntötte a szakma hazai képviselőit. A Zengő Motorsport részéről Zengő Zoltán csapatfőnök vette át a serlegeket.

A díjátadón az RCM Motorsport jóvoltából a WTCC Blog is ott lehetett, és megpróbálta megörökíteni a pillanatot, több-kevesebb sikerrel. :)

 

És ha már így segítettek nekünk: gratulálunk az RCM Motorsportnak a Suzuki Kupában elért első (Nagy Dani), második (Tassi Attila) és harmadik (Bárkovics Zoltán) helyezéshez.

Hozzászólások