WTCR - Lehetnek-e nézők a hungaroringi WTCR-hétvégén?
Lehetnek-e nézők a hungaroringi WTCR-hétvégén?
Fotó: fiawtcr.com

Lehetnek-e nézők a hungaroringi WTCR-hétvégén?

LantiLanti
2020/09/22 15:10
A koronavírusos megbetegedések újbóli növekedése ellenére zolderben elindult a WTCR 2020-as szezonja, ezen a hétvégén pedig a Nordschleifére látogat a mezőny. 

A Nürburgring 24h szervezői az utolsó pillanatban engedélyt kaptak a német kormánytól, hogy kinyissák a Grand Prix pálya lelátóit, a többi fordulóval kapcsolatban pedig még nem született döntés, így van rá remény, hogy a Hungaroring is látogatható lesz.

"Jelenleg biztonságban vagyunk a szezon végéig. Minden egyes helyszínen fel vagyunk rá készülve, hogy zárt kapuk mögött versenyezzünk, ha erre van szükség. De ez egyik hétről a másikra változhat" - mondta Francois Ribeiro, az Eurosport Events vezetője a TouringCarTimes-nak.
"A német verseny biztosan zártkapus lesz (valószínűleg ekkor még nem értesült a döntésről). Magyarországgal és Szlovákiával kapcsolatban még korai lenne bármit is mondani. Spanyolországban biztosan zárt kapuk mögött versenyzünk majd, az olasz fordulóról pedig szintén korai lenne dönteni. Talán kapunk valamilyen kedvezményt, de ki tudja, hogyan alakul a helyzet november közepéig."

A Túraautó Világkupa október 17-18 között látogat a Hungaroringre, ahol a Kamion Európa-bajnoksággal közösen rendezik meg a Super Racing Fesztivált. A Hungaroring jegyértékesítő oldalál az eseménnyel kapcsolatban egyelőre annyit olvashatunk: "információk hamarosan..."

Hozzászólások