WTCR - Huff újra kommentál
Huff újra kommentál

Huff újra kommentál

LantiLanti
2013/05/29 16:24

Huff_arc_aut

A Salzburgringen mutatkozott be a WTCC TV-s csapatának legfrissebb újítása, amely során Rob Huff élőben jelentkezett be versenyautójából, az All-Inkl.com Racing SEAT Leónból a közvetítések alatt. A címvédő az időmérő edzés közben (sajnos nem közvetítette a TV) beszélt a vonatozásról, a bemelegítő edzésen "leközvetített" egy gyors kört, illetve megosztotta a nézőkkel a stratégiát a versenyek előtti felvezető körön.

"Rob nagyon együttműködő volt, és jó munkát végzett. Szinte csak pozitív visszajelzések érkeztek a kommentátorainktól (ebben mi is benne voltunk :D) és a nézőktől. Ez egy olyan újítás, amit szeretnénk megismételni és továbbfejleszteni, ezért megállapodtunk Huffal és a csapatával, hogy Moszkvában ismét lesz bejelentkezés. Az azt követő versenyeken pedig újabb pilótákat is szeretnénk bevonni" - mondta Alessandro Dragosei, az Eurosport vezető szerkesztője.

Személy szerint én azt válaszoltam az Eurosport körkérdésére, hogy hibátlan volt a bejelentkezés, és jó lenne, ha idővel a verseny közben zajló rádióbeszélgetések némelyikébe is belehallgathatnánk.

Fotó: WTCC Media

Hozzászólások