WTCR - Huff tárgyalt a Citroennel
Huff tárgyalt a Citroennel

Huff tárgyalt a Citroennel

LantiLanti
2013/07/29 18:58

Huff_Prt_arc

A Citroen hivatalos bejelentése után a nyár egyik slágertémája kétségkívül az lesz a WTCC-ben, hogy ki kaphatja meg a második C-Elysée S2000-et 2014-ben Sebastian Loeb mellett. A francia márka sportvezetője, Yves Matton korábban kijelentette, hogy a tavalyi bajnokság első három helyezettje, azaz Rob Huff, Alain Menu és Yvan Muller mindenképpen célkeresztbe került.

Most a címvédő is elismerte, hogy tárgyalások folytak közte és a Citroen között, konkrétumokról viszont úgy tűnik, még nagyon korai lenne beszélni, legalábbis nyilvánosan.

"Elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel, ám egy gyári szerződést nem vágnék ki az ablakon" - mondta Huff a The Sun bulvárlapnak.

"A Citroen nem csinált titkot abból, hogy folytak tárgyalások közöttünk. Remélem hamarosan megcsörren a telefon."

A három korábbi gyári Chevrolet pilóta mellett Robert Kubica neve is fel-felmerül a franciáknál, ám a lengyel most elsősorban a ralizásra összpontosít.

Ráadásul - ez személyes vélemény - marketing szempontból nehezen kifizetődőnek tűnik egy Sebastien Loeb mellett egy Robert Kubicát is "eltartani". Márpedig a gyártók számára az autósport leginkább marketing.

Fotó: WTCC Media

Írta: Lanti

Hozzászólások