WTCR - Huff minimum dobogóra állna Sonomában
Huff minimum dobogóra állna Sonomában

Huff minimum dobogóra állna Sonomában

LantiLanti
2013/09/04 19:22

Huff_Arg_bukoban

Dobogós helyezésnél nem adná alább a címvédő Rob Huff a Túraautó Világbajnokság hétvégi állomásán, Sonomában, amely Észak-Karolina borvidékén, San Francisco és Sacramento között félúton terül el.

A brit lovassport fellegvárának újdonsült nagykövete tavaly Yvan Mullerrel és Alain Menuvel vívott hosszas csata után egy győzelemmel és egy második hellyel zárta az amerikai hétvégét. Erőfeszítései akkor kifizetődtek, nem úgy a legutóbbi fordulóban, Argentínában, ahol a technika ördöge és a versenyzőtársak megfosztották a dobogótól. Termasban egy nyolcadik hely és egy kiesés volt Huff mérlege, de a címvédő tisztában van vele, hogy a világbajnoki ezüst eléréséhez rendszeres pódiumlátogatásra van szüksége.

„Nagyon balszerencsés voltam Argentínában, és a világbajnoki helyezés szempontjából is hátrányt szenvedtem. Az ambícióim nem lettek szerényebbek. A győzelemért, de minimum a dobogóért megyek Sonomába, és végső célom a második hely a tabellán“ – mondta Huff.

„Nagyon jól érzem magam az All-Inkl.com Seatjában, azt hiszem, megvannak a megfelelő eszközeink és eléggé eltökéltek vagyunk, hogy odapörköljünk ezeknek a bosszantó Chevyknek. Imádom Sonomát! Ez egy nagyszerű pálya, melyen jól lehet támadó szellemben autózni, de könnyű túllépni a határokon, és hibázni“  - zárta mondandóját a világbajnok.

Fotó: WTCC Media

Írta: Fábián Viktor

Hozzászólások