WTCR - Huff lovizott, és divatdiktátor lett
Huff lovizott, és divatdiktátor lett

Huff lovizott, és divatdiktátor lett

LantiLanti
2013/07/13 21:12

Huff_loversenypalya

Rob Huff  az e heti Piper Hiedsick fesztiválon mutatkozott be először a nagyközönség előtt, mint a Newmarket Racecourses lóversenypálya nagykövete.

A Huff és a Newmarket Racecourses közti új partnerkapcsolat célja, hogy összehozza a nemzetközi motorsport és a lóversenyek adrenalin dús világát.

Nagyköveti szerepének részeként Huff az év során számos nyilvános rendezvényen vesz részt, kezdve a Piper Hiedsick-el, mely összeköti a divatot és a lóversenyeket.

Huff a fesztivál mindhárom napján jelen kilátogat, a pénteki Abu Dhabi Gentlemen’s Day-en például ő döntötte el, hogy ki kapja a „legjobban öltözött férfi” díjat. Ezen kívül, a regnáló túraautó világbajnok a Channel 4 Racing csatorna szombat reggel 8 órakor kezdődő The Morning Line című műsorában is megjelent, melyben útnak indították a Darley July kupa napot, Huff pedig beszélt a Newmarket Racecourses-zel újonnan kialakított kapcsolatáról és a saját motorsport karrierjéről is.

„Nagyon izgatott vagyok a nagyköveti feladataim megkezdése miatt.  Mindig nagyon izgalmas meglátogatni ezt a történelmi pályát, de még különlegesebb most, hogy létrejött ez a kapcsolat. Érdekes elbírálni a „legjobban öltözött férfit” díjat” – mondta Huff.

Fotó: WTCC Media

Írta: Marton László

Hozzászólások