WTCR - Huff jól van a baleset után

Huff jól van a baleset után

LantiLanti
2013/06/01 20:58

Huff_baleset_camaro

Néhány napja már beszámoltunk arról, hogy a Túraautó Világbajnokság címvédője, Rob Huff súlyos közúti balesetet szenvedett, amelyet azonban hála Istennek komolyabb sérülések nélkül megúszott. A brit pilóta teljes mértékben vétlen volt az esetnél, ám a bajnoki cím megszerzése után vásárolt szépséges Chevrolet Camaroja sajnos totálkárosra tört.

Huff nemrég az Autosport magazinnak mesélt az esetről, és elmondta, szerencsére teljesen jól van, semmi sem akadályozza majd abban, hogy Moszkvában folytassa a Hungaroringen és a Salzburgringen mutatott kiváló szereplést.

"Igazán szerencsésnek mondhatom magam. Csak az orrom fáj picit, mert lefejeltem a légzsákot. Itt-ott akad még pár ütés és zúzódás, de semmi komoly" - mondta az All-Inkl.com Racing versenyzője az Autosportnak.

"Ez az az eset volt, amikor arra sem maradt időm, hogy felfogjam, balesetbe kerültem. Egyszer csak valósággal felrobbant körülöttem a Camaro. Olyan volt az egész, mint egy repülőgép szerencsétlenség, törmelék szanaszét az úton. Még egy kitört hátsó tengelyt is találtak valahol."

Huff_baleset_tengely

"Négy óráig volt lezárva az út, még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, két autónak pedig le kellett vágni a tetejét. Durva volt."

Később kiderült, hogy a balesetet okozó golfos vezető a megengedettnél gyorsabban hajtott, amit Huff "megbocsáthatatlannak" nevezett.

A címvédő legközelebb jövő hét végén (június 8-9) ül a SEAT León volánja mögé a WTCC moszkvai hétvégéje alkalmából.

Fotó: Rob Huff

Hozzászólások